Cílová rovinka

Cílová rovinka

Jako led taji v tvém objetí,
do těla proudí mi ztracená síla,
s tebou chuť mám se smát.
Tvůj obraz mě hřeje v paměti,
tys v radost mě obrátila,
mám chuť s životem si hrát.

Jak dítě na Ježíška se těším,
na chvíle kdy o tebe se budu hřát,
máš hlavní roli mých snů.
S úsměvem a rád já s tebou hřeším,
milon plánů co udělat,
pro úsměv našich dnů.

Bez tebe aktuálně byl bych stín,
bloudíc bez smyslu a bez těla,
jak list co řekou je unášen.
Však tebe mám a neklesnu do hlubin,
má budoucnost jsi celá,
bradu mám vzhůru a nejsem vystrašen.

Děkuji Bohdanko daru bohů,
ač nechápu jejich záměry,
že dali mi tě do vínku.
Hřát mačkáním s tebou se mohu,
do ticha sonety andělů zazněly,
ke štěstí cílovou vidím rovinku.
Autor petrzal, 22.04.2020
Přečteno 182x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Donne, Marten, vlnka, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je jaro...;-)

22.04.2020 12:48:57 | Marten

krásné a šťastné kroky k cíli přeji;-) "ST"

22.04.2020 12:16:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí