Zpověď petřínové lavičky

Zpověď petřínové lavičky

Chcete pusu?
Pojďte pro ni,
čekám, sedím
pod jabloní.
Petřín plný
roušek,
dopřejte si aspoň vzduchu
doušek.

Chcete pusu?
Řekněte si,
Mácha čeká na
neřesti.
Hledím tiše do světa,
lavička, já, dřevěná.

Chcete pusu?
Sedněte si,
klidně míň než metr
od sebe,
bez roušek a starostí
první máj
je radostí!
Autor Vesnodomka58, 01.05.2020
Přečteno 196x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, mirecek, Frr, jenommarie, Majda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá, milá, veselá, hned bych na lavičku svůj zadek hodila ;-)))

01.05.2020 21:15:53 | Majda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí