*-*Předpověď nelhala

*-*Předpověď nelhala

Anotace: ˇˇˇˇˇˇˇˇ

Stojí tam sama ♥

Stojí tam sama na záhonku
krásná,bílá,na dlouhém stonku
škoda ji utrhnout.

Vždyť tam je jak bílá královna
majestátná,hrdá a líbezná
snad se ani prstem nedotknout.

Ta jenom lásku ti předpoví
když okvětní lístky se trhají,
má mě rád anebo nemá
kopretina však mlčí,je jak němá.

Po jiné touží se mnou se souží,
štěstí,neštěstí,láska manželství
dítě a … dál už lístky netrhám
i bez toho vím tak jako ty mně
tak i já tě ráda mám.

Předpověď nelhala,
teď vzpomínám…
----------------------

-------------

♥♥♥

Autor Květka Š., 03.05.2020
Přečteno 148x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, jenommarie, Isla, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásku kopretina předpoví, jak ona to dělá, že to ví. ;-) "ST" pěkná Květuško

03.05.2020 21:05:19 | jenommarie

Krásná a protože je sama a vzpomíná se, tak jí nesním Jinak lidem pomáhá ku zdraví

03.05.2020 20:24:45 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí