Srdce planety

Srdce planety

Anotace: Proměna

V srdci planey tep
Naděje poznání

Blízce přitahována láskou
Obíhajíc kolem ní

Souznění ve spojení
V život se prodral

Krásy čistoty objevujíc
Jen chvíli

V rozmachu časů
Lhostejností se šíří

Vykradači lásky, naděje a budoucnosti
Planety srdce probodli
Autor Henry Canas, 04.05.2020
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Majda, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni obíhají a jsou v moci těch sil - jen si hrají na tvrďáky ;-)

04.05.2020 06:05:08 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí