Operace

Operace

Anotace: ...

Všude jsou jen trosky, prach a bolest
Na operačním sále leží srdce
V kritickém stavu..

Neokysličená krev se mu snaží pomoct
A mozek už hledá ten film, kde je celý příběh

Tam na operačním sále s rozřezaným srdcem
Operují pocity a anesteziolog vzpomínka podává morfíny

V nemocnici u sv. Václava
Leží srdce u kterého naděje diagnostikovala exitus

A každé srdce které v této nemoci zemře
Změní se v nešťastnou duši
A vrchního primáře straší do poslední chvíle
Autor Marlene0621, 08.05.2020
Přečteno 166x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.... mám pocit že znám sanitáře..

13.11.2020 00:32:45 | Eru Alonnar

Jo? A jak se jmenuje?

13.11.2020 00:33:42 | Marlene0621

Nevím,když se ho ptám tak mi ze zrcadla nechce odpovědět

13.11.2020 00:38:47 | Eru Alonnar

...těžký téma na báseň...

09.05.2020 12:35:39 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí