Světlota

Světlota

Do kůže se mlha vpíjí,
záludná jak klubko zmijí.
Do tmy svou tvář schovává,
měsíc a snů představa.

Ráno vidím co jiní nevidí,
světlo co přijde a vstoupí do lidí.
Jasnota přichází svit je tu,
vzhlížím vstříc novému úsvitu.

Koloběhem vězněn jsem
přec otevřený světům všem.
V prostoru kde jsem umístěn,
zvěstuji denní radost všem.
Autor petrzal, 12.05.2020
Přečteno 160x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, Květka Š., Martinecka23, Emily Říhová, Isla, jenommarie, Tomcat, Donne, šerý, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně pozitivní :)

12.05.2020 22:43:48 | Emily Říhová

Moc hezké posílání energie všem, krásná báseň;-) "ST"

12.05.2020 20:26:16 | jenommarie

To je hezké, vykročit do nového rána radostně. Mně se to někdy brzo ráno nedaří.

12.05.2020 18:49:59 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí