IN VINO VERITAS

IN VINO VERITAS

Anotace: jako odpověď na báseň Začarovaný kruh-Rusty Halloes

Ten citát zná snad každý z nás.
Ale- je pravda ve víně?
Začíná to nevinně.
Nejdřív sklenka pro zdraví
(jedna přece nevadí )
potom dvě, tři pro radost
- teď by si měl říci dost.
My ale s další číší vína
hledáme pravdu - která se zapomíná.
Pravdu a lásku. A jsme si jisti
že zvítězí nad nenávistí.

I ty ji hledáš. Ač ještě nevíš,
že rozjetý vlak nezastavíš.
Tak když tě síla vína poleká
pravdu hledej v srdci ČLOVĚKA.
h
Autor danav, 07.03.2007
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krááásné rýmy...teda lepčejší byla ta druhá část báseničky...ale musím říct,že ta byla fakt nááádherná

07.03.2007 15:03:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí