O čase a o životě

O čase a o životě

Anotace: Čas

O čase a o životě

Život je jako voda , která letí zas a znova , život který uteče už nikdy nepřiteče , život je jako čas , který letí jako ďas , čas který začne počítat , musí už ten život dopočítat , čas má jenom jednu ručičku , ta nejde zastavit ani na chviličku , čas už nejde nikdy vrátit , jako život nejde zkrátit , jenom ho jde vylepšit , láskou ho jde nadlepšit , čas a láska , to je krásná sázka , život je hned lepší , když v něm lásky srší , čas tiká tiká dále , neslyšímeho ale má nás stále , čas tiká stále svou a jak jinak píseň jedinou , život s láskou , tou jedinou a krásnou , život bez lásky , to radši namotávat provázky , tak neztrácej ani minutu , dokud máš chuť k životu , a dokud máš chuť k lásce , využij ten čas alspoň krátce , láska je jako chmýříčko , co povzbudí tvé srdíčko , pírko letí vzhůru a někdy taky dolu , někdy jako láska ta jediná samohláska , s životem musíme bojovat , abychom nemuseli nikdy litovat , láska a náhoda to nezvolená příhoda , Čas a život běží , musíme být svěží , musíme být v pořádku , na tu další přihrávku , od života můžem čekat skoro všeci , ale musíme udělat ty správné věci . Ať je láska nekloněná tobě , to ti přeji já tobě .
Autor HELSING, 07.03.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí