Papoušek

Papoušek

Snad byla nevěrnice?
Manželem zanedbána,
co jednou moh, ne více
proto si zvala pána.

Papouška měli v kleci.
Když došlo na nevěry,
tak aby neměl kecy,
klec halí do zástěry.

Jednou muž přišel s trikem,
že by snad kamasutra?
„Ještě než začnem stykem,
Postav se mezi futra.“

Chlap hladil si svůj nemeth
oba zas byli nazí,
že rozběhne se, přemet
a rovnou ho tam vrazí.

Tak žena podle rady
(je nadržená přece),
si k němu stoupne zády,
když tu se ozve z klece.

„Klidně mi vyrvi jazyk
a nemusíš se stydět,
však toto lidi drazí,
tak toto musím vidět!“
Autor praetorian, 24.06.2020
Přečteno 182x
Tipy 20
Poslední tipující: Vydima27, Iva Husárková, Emily Říhová, Frr, Now, Marten, šerý, jenommarie, Martinecka23, Donne, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cirque du soleil..:)

24.06.2020 17:18:46 | Now

...to je blbost...zábavná...a papoušek filozof...;-)

24.06.2020 13:36:42 | Marten

Moc ++++ ;-)ST

24.06.2020 07:41:30 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí