Pošetilé

Pošetilé

Anotace: ...

Hloubky hloubání
mizerné jsou,
pošetilé až běda.
Ach ta vstávání
při úsvitu
jsou na nic.
Pozdní smrákání
matou zrak.
Ostré svítání -
ležím na znak.
V hlavě bludy
v koutě zrůdy
zvuky z půdy
a tož tak...
Autor Bloodymary6, 30.06.2020
Přečteno 148x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí