Láska..?

Láska..?

Anotace: Že by špatný den..

Láska mi schází, když mívám tě blíž,
Tmou ke mně vcházíš,snad najdem se, víš?
Vidím tvé oči, jsou hnědé jak med,
Pohlédnu do nich, hned taju jak led.

Kde se skrývá, mám tě rád,
Kdo, že mívá, ústa tvá
Slova, která duši pohladí
I led na srdci roztaví.

Lásku svou skrýváš, jak vyznat se mám,
Co v sobě míváš,málo tě znám,
Zda naleznu místo i v srdci tvém,
Vím, řešíš to po svém, asi ne!
Autor Pajtas, 08.03.2007
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná :-)

08.03.2007 00:45:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí