Přátelství

Přátelství

Anotace: Pro moji kamarádku a kamarád,kteří ví jak moc je mám ráda a kteří mě pořád a pořád svou přítomností zachranují.

Nechce se smát,
nechce se plakat,
jen tupou bolest a otupělost cítím,
smrt svými pařáty krk můj objímá,
chystám se skočit není již cesta jiná.
Pak slyším jako zpěv andělů ..
ta tichá slova jsem tvým přítele dám ti naději.
Bere mě za ruku
pomalu odvádí od místa kde končí život a nicota začíná.
Cítím jeho dotek,léčivý jako voda živá.
Stírá slzy z mé tváře a nové sny pro mě vytváří,
nic již není těžké s jeho rukou na tváří nic již není nemožné
když cítím jeho pevné objetí a jen s údivem si mohu říci mám přítele a ten mě ZACHRÁNIL
Autor sslunickoo, 21.03.2005
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí