opereta o žiletkách

opereta o žiletkách

Anotace: další podobně zoufalá

svým nezhojeným smutkům
se zlámanými vazy
cituji z cizích duší,
oni tancují mi nazí
a já připoutána k lůžku
vzývám objehovou krizi,
pomalu ztrácím vědomí
o bíle vydlážděné kapli,
emoce v bílých závojích,
maličcí lháři lakomí
roní zvonivé slzy.
Autor grygaruv atelier, 08.03.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí