...

...

Anotace: Kunandabajeschopná

 

Souhvězdím zastřeného hledí, 

v den narození, 

odbíjí poledne. 

Přelézá do života

s  ručením omezeným, 

bez počátečního vkladu

 je vpuštěna. 

Pramálo pochopila. 

Každý jen rozviklaným prstokladem

na lásku si hraje. 

Minula svou

šťastnou planetu. 

Už jen rozjímá, 

o životu, tu, tu... :)), 

kde zanechal tesař

múzu snad? 

 Či díru, 

jak prosté, 

tu, tu... už nehledá

Náš mistr tepe

stále  ještě

do dřeva. 

 

 

Autor Krajina průzračnosti, 10.07.2020
Přečteno 267x
Tipy 16
Poslední tipující: Klára Němcová, mkinka, Emily Říhová, Jan Kacíř, Kubíno, Frr, jenommarie, šerý, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi si zvykla a proč taky ne. * Třeba tu tu ji bude hledat sám.

10.07.2020 23:38:13 | jenommarie

No, to je ale dobrý... pokračuj*

10.07.2020 23:34:47 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí