Strach

Strach

Dnes divný den je

nebe plno mraků.

Má duše bojí se

Nahání srdce do soumraku


Ta fantazie mrcha zlá

zas na světlo vylezlá..

Buší na vrata mého srdce

Nečeká na tebe říká prudce .


Dnes líbá svou paní Zimu

v dřevěném domečku sami jsou

Nikdo neruší ,ticho letní noci

Chvějí se spolu pod peřinou


Kéž by ta fantazie

mrcha zlá ,nebyla tak moc pravdivá

Máš právo se svou ženou být

Něžnost svou jí projevit


Dnes nebe spí

bez slunce ..

Jen v dešti kapky bubnují

Stejně jak mě na srdce..

Na duši si stepují
Autor Liduška, 11.07.2020
Přečteno 171x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Donne, Kubíno, Roser, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, souhlas

11.07.2020 22:26:41 | Crazymike

Velice zajímavé dílo, okouzlující a hezké (=

11.07.2020 22:12:27 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí