Výzvy

Výzvy

Anotace: Někdy hledáme celý život to kým jsme . Nebo kým chceme být . Někdo to najde hned na začátku cesty a někdo až před jejím koncem . Stejně tak jako hledáme naši druhou polovinu .

Umíme se zamilovat 

Ale neumíme milovat

A lásku dát 

 

Pod tlakem času jen litovat

Ze svých chyb jiné obviňovat

Samolibě se obhajovat

 

Nejde opravit co jsi vzdala/vzdal

Tak vstaň a jako život jdi dál.

 

Hledáme bazary lásky , kde není nic

Slepá setkání, kde si s ránem řeknem nikdy víc

Ač toužíme po lásce bez hranic 

 

Kráčíc do neznámých vod 

Zkoušíc vlézt do cízích bot 

A tou cestou jít, kde jiný cedil krev a pot

 

Nestát za oponou s úsměvem nad životy jiných

Zamést před vlastním prahem a uklidit ve skříních

 

Někdy prohledáme celý svět 

Někdy stačí jen pár vět

Někdy poznáme se hned

 

Možná. Je to o štěstí

 

 

Autor Dědek, 13.07.2020
Přečteno 181x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Isla, Tomcat, Donne, Psavec, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí má ten, kdo byl druhým nalezen.. :)

14.07.2020 07:26:27 | Isla

Zda-li štěstí, nevím. Každopádně dost postřehů k zamyšlení.

13.07.2020 15:43:41 | Vivien

vždy záleží jen na lidech , jak se říká někdo je darem a někdo utrpením

13.07.2020 15:48:30 | Dědek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí