Vlk v rouše beránčím

Vlk v rouše beránčím

Stín noci minulé
stéká tu po kapkách,
jak vlk v rouše beránčím,
opouští mou skrýš.

Zjizvená zápěstí
tonou si v temnotách,
jen němou vzpomínkou,
stala se po letech, vždyť víš.

Usínám v bolestech,
nečekám vykoupení,
kdo mohl by pochopit,
zraněnou duši?

Za pět minut dvanáct,
přichází pohlazení,
v polštářích zmačkaných,
nasáklých krví.

Jak vlk v rouše beránčím,
opouštíš mou skrýš.
Autor Jajja, 15.07.2020
Přečteno 159x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Ishtar, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a krutě upřímné...

15.07.2020 15:11:46 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí