Fantómova bolest samoty

Fantómova bolest samoty

Anotace: Sorry bratia slovaci, slovensku gramatiku neovladam

Počúvaj ma milá, drahá
Prečo si včera do mňa ryla
ako vztekla vlčica si vraj vyla
veď to sú už tri roky
čo si so mnou žila
tak prečo tá hmla pred očima?
A ty sa tak nechápavo pýtáš
či ĺúbím viacej teba levo svoje mesto
do riti ty ťava
veď moje mesto je na spodině spoločnosti
nie u teba doma
a já sa pytám
priďe pohroma?
Autor Equus przewalski, 20.07.2020
Přečteno 152x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jako dobré je to

20.07.2020 06:12:24 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí