*-*Proč mu nikdo nevěří

*-*Proč mu nikdo nevěří

Anotace: ~~~~(:-o)~~~~

~~~~~~~~~~
Na sváteční večeři
on dnes si vezme frak
proč mu nikdo nevěří
ten frak prý nosí rád
a ta jeho to je dáma
i když žije až tam někde
až tam za horama.

Ale on
snesl ji i modré z nebe
na luční zvonky zacinkal
vždyť já chci holka
jenom tebe
..teď se trochu zakuckal.
Ona ho však nemá ráda
tím pravým pro ni není
ukázala mu svá záda
on je tak trochu zničený,
klobouk na hlavu si dal
a svého koně osedlal
potom si cestou cválají
copak já vím co hledají?

Ten kůň si hledal kobylku
prý bílou,jako sněhurku
a ten ve fraku co v sedle sedí
on po jiné holce hledí.
Tam na tom jednom,na poli
kobylku bílou viděli
a v sedle má holku milou
roztomilou...

A byla svatba na ranči
každý si s každou
zatančí.

~~~~~~~~~~

-------------------

Autor Květka Š., 23.07.2020
Přečteno 117x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí