Studna

Studna

Anotace: O věcech ukládacích.

provazy vody, koberec louže
obvazy tísní podlaha klouže
petlice pod ní džber naplněn rosou
chudý list na červi odňatý kosou
chlípná je představa chorého závitu
spár studny kamenné ploch hrubých není tu.
lisá je hlubina plochá je temnota
žbluňkem vše začíná, blín, Svatá Dorota
zmizíkem odstraníš zbytky mé kůže
třes rukou prozradí kramářská nůše.
Autor Krikloun, 08.03.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu v tom tápu. Třeba: "chudý list na červi odňatý kosou"

08.03.2007 15:16:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí