HOLKA S MRŠINAMI

HOLKA S MRŠINAMI

Anotace: ...

 

 

nosíš si domů mrtvá zvířátka která

nacházíš při svých cestách podél pole

celý svět se převlečen za letní počasí

opírá o tvoje francouzský hole

 

na horkých střechách syčí déšť

popíjiš hořký čaj se slzami

vlčí máky začínají kvést

jako hyena tancuješ s mršinami

 

 

Autor Šimon Sáva, 28.07.2020
Přečteno 132x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí