KAPELA SLZA MI UKRADLA IDENTITU

KAPELA SLZA MI UKRADLA IDENTITU

Anotace: ...

 

potkal jsem na jedné akci

zvláštní dvojici mužů

pak jsem zjistil, že se jedná

o tu známou kapelu Slzu

 

vy jste Slza?

 

ne, my jsme ty

 

já? to je blbost

ukažte mi občanku

 

okamžitě mi vyletěl tlak

to se mi snad zdá

do hajzlu, bože, je to tak

oni jsou fakt já

 

tohle musí být nějaká vzpoura

podepište se mi na pinďoura

sice nejsem písmoznalec, vy dva sledi

ale jak je možný, že můj podpis sedí?

 

pak jsme si začali povídat

jestli je lepší Beck nebo Zappa

jestli jsme teda v kapele tři

jestli je možný rozkojit chlapa

 

už musím jít, uvidíme se brzy

vy dva šulini z kapely Slzy

 

                                                                                                                                                                                                                                               

Autor Šimon Sáva, 29.07.2020
Přečteno 154x
Tipy 6
Poslední tipující: Now, Lighter, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

29.07.2020 13:13:43 | Lighter

:-D ..tak tedy slzy smíchu se dostavili

29.07.2020 11:45:59 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí