Maniak

Maniak

Maniak
...
rozepsal jsem krutou báseň
ne já nejsem žádný blázen
dokumenty sice mluví jinak
já však jsem pouhý maniak

když svítá ranní slunce
prokřehly mi zase ruce
vítám na tom Světě lidi
je hezké když se lidé vidí

bláznovství je v dnešní době
celkem slušná častá oběť
normální jsou jen psychiatři
od srpna do ledna ať se daří
Autor Razer, 29.07.2020
Přečteno 153x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...každý je tak trochu blázen ;)

01.08.2020 08:50:19 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí