Život je krásný...

Život je krásný...

.. hezky spi dceruško, za chvilku se vrátím..
lže, přemáhá ji touha po mužské lásce,
.. a než zaspíš tak se v telce zatím
podívej na pohádku o zlatovlásce..
..
.. jako kdyby jí šlo o život tančila,
natřásala se, kroutila boky, prdelí,
víc než dost s muži pila a hulila..
a skončila grogy s kýmsi v čísi posteli..
procitnutí bylo banální, páchnoucí dech
nějakého chlapa, jenž vedle ležel,
odporná pachuť semene v ústech,
bolest ve vagině, natržená prdel..
zvracela do umyvadla a pak jaksi
jako v mrákotách odešla, zhnusená sebou,
před domem vrávoraje ozvracela ještě taxi..
a čumilové pohoršeně kroutili hlavou..
..
.. kolem poledne se ten muž probudil,
uvařil si turka, pak samolibě, beze spěchu
s úsměvem další kolonku trofejí vyplnil
ve svém diáři a šel si dát horkou sprchu..
Autor whisky, 30.07.2020
Přečteno 196x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně kruté..
nějak samostatný příběh? V anotaci nic neni. A ty druhé příběhy byly jiné. M.

31.07.2020 14:45:54 | jenommarie

... anotace někdy škodí... ale dík za koment...

31.07.2020 20:26:59 | whisky

;-)

01.08.2020 10:10:57 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí