*-*Někdy až moc

*-*Někdy až moc

Anotace: ****~~~~~****

~~~~~~~~~~
tma je černá
někdy až moc
...jako noc...
jako černý inkoust
z kalamáře
kdo tu černou tmu
tu černou
někam zavře
noční obloze
se to však nezdá
ve tmě zazáří
nejedna
jasná hvězda
nikdo je nespočítá
to je věc jistá

a měsíc
třeba jen kousek
nebo v úplňku
ten ty svoje hvězdy
jako táta hlídá
a tam té se zeptá
proč jsi dnes
tak bledá
on se na ni
jeden hvězdář dívá
hvězda asi hned
o něčem snívá
a trochu bledne
asi se stydí
milého hvězdáře
jen v noci vidí
...ptá se proč...

~~~~~~~~~

***************

Autor Květka Š., 06.08.2020
Přečteno 141x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené a podněcující mou fantazii

07.08.2020 08:29:24 | petrzal

Děkuji za návštěvu...:-)

08.08.2020 15:39:38 | Květka Š.

Krásná úplňková ..a nebe si ty shovky..užívá;-) *ST

06.08.2020 20:55:32 | jenommarie

No jo....nebe...a děkuji.

08.08.2020 15:40:57 | Květka Š.

;-)

08.08.2020 21:25:00 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí