Budeme

Budeme

Anotace: I love you. Thank you for changing my life. Thank you for making me understand. Thank you for helping me become me. Just... Thank you

 

Jednou, za pár týdnů,

možná okamžiků

potkáme se

ve společném prostoru

síně našich životů.

 

Možná chvíli zaváhám

na zápraží,

a pak opatrně

zaklepu a zlehka

pootevřu dveře.

 

A Ty tam 

vážně budeš

a usměješ se

ve svém srdci

i svých očích.

 

Pak budeme stát

bok po boku

a ruku v ruce

a psát společně příběh

našich duší.

 

Budeme se ptát

na vše, co už víme,

a přece chceme slyšet

v melodii slov

jedna od druhé.

 

Budeme se smát

úlevou, že nekonečno

konečně začalo tikat

našim vlastním tempem

podle našich pravidel.

 

Budeme možná chvíli

jen tak sedět

a nevěřícně se

dívat jedna na druhou

i kolem sebe.

 

Budeme,

prostě jen tak budeme

pro sebe,

jedna pro druhou

a pro naše zítra.

 

A hlavně obě budeme

už chvíli vědět,

že všechno je,

přesně jak si přejeme.

Už napořád.

 

Autor Denael, 11.08.2020
Přečteno 239x
Tipy 13
Poslední tipující: kudlankaW, Psavec, Emily Říhová, Frr, šerý, Dávid, J's .., Tomcat
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké Danael :)

12.08.2020 09:35:54 | Emily Říhová

Moc děkuji :-)

14.08.2020 23:52:01 | Denael

jako kdybys mi mluvila z duše

11.08.2020 22:42:18 | Crazymike

:-)

12.08.2020 09:08:10 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí