Nikde, ale i všude

Nikde, ale i všude

Anotace: ...

Nikde, ale i všude,
Nemůžu si o tobě nechat zdát,
Noční můra, kapky rudé,
Nechci se dál pitomostí bát.

Nikde, ale i všude,
Inkoustem píšu náhodné řádky,
Igelitem přikryju naděje sudé,
I když to tvoří v mé hlavě zmatky.

Nikde, ale i všude,
Co pohled, to nevhodné spojení,
Cyankáli potřebovat bude,
Cyklon se v rajský plyn promění.
Autor Amiradi, 13.08.2020
Přečteno 167x
Tipy 5
Poslední tipující: Roser, mkinka, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikde, ale i všude.. dobře zvolený název. Jinak řečeno ano i ne.

07.09.2020 16:28:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí