Bezradná

Bezradná

Anotace: Hm...něco z trochu jiného soudku.

Koneckonců, proč?
optala se vážka
a svými tykadly
precizně upila
rybízový čaj.

Koneckonců, nač?
zeptala se slza
a zvolna stekla
po drsné tváři
Milady Stengerhornové.

Začátekzačátků, proč?
ptala jsem se
rybíz v očích
slzy v hrnku
bezradná.
Autor Franti, 08.03.2007
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je dobrý.

08.03.2007 21:38:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí