Sedmý hřích

Sedmý hřích

Anotace: ...

Odraz trpkého zklamání,
tiše zrdcadlí se,
v očích poznání,
jemně zatratí se...

Voda smysl života,
víra smělých hříšníků,
co zavalila nicota,
síla jejich pomníků..

Sedmý hřích v oblakách,
návrat bílého srdce,
v dívčiných bělých rukách,
nese se trpce...

Dokonalí lidé,
v podsvětí věznění,
duše jejich klidné,
bolest nic nemění..
Autor Lukika, 21.03.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí