*-*Až z ruksaku je dostanu

*-*Až z ruksaku je dostanu

Anotace: ~~~~~~~~~~

‭~~~~~~~~~~~~
‭Jak se v jedné písni zpívá
‭malý stan že někdy bývá
‭tam mě táhne na nohy
‭to má i svý výhody.
Nohy potom lesem voní
a že se po nich brouci honí?
Stěžuj si u lesní správy...
oni s tím něco udělají?

Já vím,
jen mi můžou radu dát
prý mám si nohy umývat
a nekazit tak ovzduší
smrad už nohám nesluší.
Dál dlouhý budou do stanu
do ruksaku je dostanu
v ruksaku mé nohy drží
ráno vstát však půjde stěží

Až z ruksaku je dostanu
schoulím se zpět do stanu
„broukové” už mi nevadí
ať dál si klidně dovádí.
Je to líto muži,ženě
vypadá to fakt příšerně
tak zpívají si „mám malý stan”
a já se k nim ráda přidám.

Teď chceme zalézt do stanu
já každého tam dostanu
a všichni sníme o chatě
tam prý se spí jak ve vatě...
Ti pánové to dobře znali
i v písničce nám o tom pěli
/mám malý stan mně na nohy táhne/
a la,la,la,la,la.....

~~~~~~~~~

********************

********************

Autor Květka Š., 20.08.2020
Přečteno 132x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Psavec, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně jsi mě rozezpívala děkuji za to pohodový a klidný den Květinko :-)))

21.08.2020 06:29:42 | Iva Husárková

Pěkná báseň... Nj, Walda a Kája, ale proč ne, přidávám :o)

https://www.youtube.com/watch?v=G7ymE5l7wHk

20.08.2020 16:49:13 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí