Stín co sebe miluje

Stín co sebe miluje

Padni na kolena,

jak padají slova ...

Počítej, když znova,

je v lidech stěna...

Mlčí slovo,a nebo naděje

ve všech proměnách.

Všednost světlo miluje,

bloudí z pouště prach.

Poslouchej jen slunce pálí,

nás se běžně dotkne.

Pomluva se po jazyků válí,

země pod kopyty Chladne.

A ty jsi jen její obraz z nás

A ty si život sám.

Když tisíce lidských krás,

do snů jak světla klam.

Bloudí a hledá ticho samotářů,

svobodu nenapsanych básní.

V nich tisíce lhářů,

o své svobodě Blázní.

Jsou to tváří plné ulice,

jsou to slepci bez cíle.

Tak co vadí nejvíce,

Přemoudřela Palice

mozek bez tváře,

ráno bez naděje.

Vzdálené Moře,

Stín co , co sebe Miluje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.08.2020
Přečteno 130x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, Isla, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí