Má zahrada

Má zahrada

Anotace: Kdo utečeš, zachráníš se..snad štěstí na tebe počká v sladce vonící zahradě...

zahrada plná sedmikrásek
je jako v krásném snění
a zoufalý vnitřní hlásek
upadá v zapomnění

po těle běhal jako jinovatka
však ledy rázem roztají
a můry a smích zlého spratka
se vzlykáním zmírají

já směji se jim z plných plic
už nemusím je snášet
a nebudu už nikdy víc
svou jiskru v sobě zhášet

z té zahrady se nechci vracet
snad postavím si tady dům
a začnu suché stromy kácet
dám průchod teplým paprskům

jen ten svůj život prostě žít
jen nechat volně plynout
po nerovné cestě snáz jít
a s přírodou chci splynout+
Autor mozec, 08.03.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná melodická báseň.

09.03.2007 07:33:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí