Pykám trest

Pykám trest

 
pykám trest 
přežíval jsem fleky na spodkách
nemytí 
smrad z rán po hektolitrech chlastu 
probodán
a ze zmatků pletl se mi svetr na nemíru 
na torzo životního strachu
 
ta chudoba a ctižádost
kombinace nejvyššího blafu
pokud od mala nevíš proč tě lidi opouští 
 
blbě děláš
že čekáš na srovnání
jak se ti jednou zkřiví páteř
můžeš už jenom rehabilitovat
 
rehabilitovat sny
rehabilitovat touhy
rehabilitovat strach
rehabilitovat život
 
možná už to nenarovnáš
ale můžeš se naučit
balancovat
Autor Náladový básník, 04.09.2020
Přečteno 198x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Donne, Isla, šerý, Imaginant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžká doba, ale pak až to člověk překoná, ho nic nepřekvapí. Nic.

06.09.2020 00:49:09 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí