Divno v srdci

Divno v srdci

Tak se hádáme.
Asi mě máš už dost
Jsem stejná jako žena tvá ?
Nebo máš jinou na věčnost .

Že zrovna ty..
Prý jsem žárlivá..
Stejně,jako byla první žena tvá .

Odjel jsi k moři
na čtrnáct dní.
Mlčíš ..
Je mi děsně z toho bláznění

Píšu Ti
Ozvi se sám
Až si odpočineš od všech
i ode mě .
Pokud budeš chtít dál
Vše zas bude vzájemné
Autor Liduška, 08.09.2020
Přečteno 170x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí