"Roztříštěná v tisíc kousků"

"Roztříštěná v tisíc kousků"

Anotace: Někdy si připadám jako to roztříštěné zrcadlo...

Propadám se dolů do propasti,
tříštím se o dno hluboké,
poznávám samotu, spoustu strastí,
toť její spektrum široké.

Jsem jako zrcadlo,
propadlé do hlubin,
zdrcené kyvadlo,
útočící do slabin.

"Roztříštěná v tisíc kousků,"
nacházím se v zapomnění,
zamotáváš do ubrousku,
mě skládáš v zrcadlo snění
Autor somewhere, 09.03.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí