ZÍTRA SE BUDE SEDĚT VŠUDE

ZÍTRA SE BUDE SEDĚT VŠUDE

ZÍTRA SE BUDE SEDĚT VŠUDE

 

Zděšený přítel mne prozvání

a jeho slova zebou:

na koncert přišlo mu pozvání:

roušku a židli s sebou.

 

 

DRUHÁ VLNA

 

Včera jsem byl u Zdenky;

ano, přímo v jejím bytě.

Zase šije ústenky,

zas navléká nitě hbitě.

 

 

VLÁDY CHAOTŮ

 

1950:

Pole osít!

Pole neosít!

Pole osít!

Pole neosít!

 

2020:

Roušky nosit!

Roušky nenosit!

Roušky nosit!

Roušky nenosit!

 

 

NEBLAHÁ ZKUŠENOST

 

Píchal ženu prodejnou

za zrušenou prodejnou

smíšeného zboží.

 

Píchal ji tam pod rampou

a pak zkoumal pod lampou,

jak se muňky množí.

 

 

PROUTNÍK PATRIK

 

Pozval domů Patrik Monu

na svou sbírku Pokémonů;

nejvíc se jí líbil Pichu.

Nabídla mu za něj vagínu.

 

 

PROVOKATÉR

 

Vyzval jsem ji: „Ukaž cicky!“

Znehybněla jako socha.

Myslel jsem to sarkasticky;

policistka byla plochá.

 

 

ZEMĚ DOBŘE PLACENÝCH PRÁSKAČŮ

 

Statistika udává,

že tam každý udává;

kdo bližního udá, ví,

že se zlatem udáví.

 

 

REGATA STORICA DI VENEZIA

 

Na tradiční regatu

přihlásila fregatu

kapitánka rigidní,

nikoli však frigidní.

Autor Neklan, 18.09.2020
Přečteno 163x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, zdenka, šerý, Frr, Iva Husárková, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super. jen u neblahe zkusenosti me mrzi, ze i v druhem dvojversi neni absolutni rym. ale super, ST.

18.09.2020 08:30:50 | praetorian

I tak děkuji :-)

21.09.2020 01:05:57 | Neklan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí