CHLAPI CO CHODÍ SAMI NA PIVO

CHLAPI CO CHODÍ SAMI NA PIVO

Anotace: ...

 

chlapi co chodí sami na pivo

vypadají smutně

mají deprese

 

předtím než dostanou

první pivo

ruka se jim roztřese

 

bojí se černých andělů

kteří by se mohli snést z nebe

andělé mají tyčové mixéry

místo tváře prdel

 

chlapi musí rychle pít

někteří začnou šílet

tlačí do sebe pivo za pivem

oddalují tím jejich přílet

 

po pátém pivečku

přestanou se třást

všechno už je v pořádku

můžou se zase smát

 

 

Autor Šimon Sáva, 24.09.2020
Přečteno 138x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak toto vysvětluje mnoho.. :D
a že jich tedy s tím strachem JE.
Představa ..toho anděla mě opravdu pobavila.*

24.09.2020 10:22:42 | jenommarie

Trochu jsem se v tom ztratil ale poslední sloka je pohoda a to mám rád ;-)

24.09.2020 08:44:15 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí