duté zdi

duté zdi

Anotace: středeční záznam

prázdné nebe
lepkavého předměstí
ukryté do neonu,
oděno modlitbami,
průvody lampionů,
nebe se chvěje
pod prsty semaforů
a malá těla
v dívčích šatech s květy
tuhnou v ukrutné samotě,
krvácí na tapety.

sochy z lidí
čichají vůně na přání,
Bůh to vidí
a někdy vážně přehání,
a pod povrchem
je tesknota a tma
a je tak širou prázdnotou
jak nebe nad náma.

tak přiznej, projednou,
že žijem vlastní škvár.
Autor grygaruv atelier, 09.03.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí