Tam s tím úsměvem

Tam s tím úsměvem

Anotace: ...

Jsem čaroděj bez kouzla
dělník bez stroje
kytka bez vody
spálený stoh


tam na dně toho ničeho
kde už je všechno vlastně jedno
stále tak nějak stojím s přímenou hlavou
a mám ten šibalský úsměv na rtech
stále tak nějak tuším, že o nic nejde
že to je stejně volovina
ten život
to, jak je někdo krásnej
to, jak je někdo ředitel továrny
to, jak je někdo někdo

tam s tím úsměvem
tam se zavřenýma očima
tam.
Autor Martin Hašlar, 30.09.2020
Přečteno 202x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Akrij8, jitoush, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tam....je to opravdu jedno.....Ji./úsměv/

30.09.2020 21:07:47 | jitoush

No opět jsem ráda zastavila, líbí.

30.09.2020 19:51:00 | Vivien

Líbí se mi .Krásná hra se slovy.

30.09.2020 16:49:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí