V cele s osudem

V cele s osudem

Anotace: Každý má svůj osud jako stigma vrozený.

Z oblaku mraku,
padá můj žal,
tiše bez zázraku,
stojím opodál.
Trousí se trousí,
stíny mých snů,
démoni rvou si,
kousky mých dnů.
Uzamčen v cele,
co stále chladí,
tiše a směle,
svůj osud hladím.
Neboj se dotyku,
neboj se přítmí,
zatlač do vzlyku,
vše co tě trýzní.
Autor Ďábel sám, 09.03.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od dábla bych čekal lepší věci

09.03.2007 19:45:00 | Jsem ten kdo jsem

pláč je nejlepší lék..

09.03.2007 19:13:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí