Moje báseň musí být křiklavá.

Moje báseň musí být křiklavá.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020, vznikla na základě aktuální situace

Moje báseň musí být křiklavá.
Strach jíst! Prosím dost!

Ať už je pryč ta nemoc!
K čertu dělá i bolavé duše!

Život si divně zpívá.
Nejsme z plyše!

A tak prosím o milost!
Trápení už bylo dost!

Zem už je zkoušená.
Bolavá. Churavá.

A tak prosím o milost!
Dost! Dost!
Autor mkinka, 10.10.2020
Přečteno 170x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Tak prosím, zab to zvíře
Hrabe mi hlavou kopyty
Tak prosím, zab to zvíře
Jsou noci stejně zabitý"
;-)ST

10.10.2020 20:54:20 | Tomcat

Děkuji za komentář!

10.10.2020 21:19:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí