Neurón

Neurón

Anotace: nepozerajte prírodopisné dokumenty

Vlasy sú koruna krásy
a múdrosť jej trón
a to všetko riadi
z mozgu neurón
ak máš hlad a chuť na čínu
to on pošle elektrinu
susedovi, ten zas svojmu
ja sa neubránim dojmu
že za obed môže on
z bielkoviny neurón.
Autor nikuš, 09.03.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí