Co když...

Co když...

tuhá jak noc sama
tlačila si zády zem
a spala, tvrdě spala
 
zaklekl jsem nad tvé tělo 
v dlaních svíral mince
 
co když je to tahle noc 
co vzala by ti plíce 
 
kdo jiný by tě převez 
na pozemském místě 
než vyděšený milenec
Autor Náladový básník, 18.10.2020
Přečteno 214x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí