Čekám

Čekám

Anotace: takže zase jeden z těch tuctovejch kousků...

Budu čekat na tu dámu černě oděnnou,
Na tu, jež ukončí mou cestu překážkami tvořenou.
Čekám jen na Tebe,
nemám pro co žít.
Leda pro to krásné hvězdné nebe,
ale má cenu se s tímhle životem bít?
Dámo, tak kde jsi? Čekám na tvůj poslední polibek,
jen on zabije ten nekončící zármutek...
A jsi tu. Umírám.
Ještě poslední slzu si utírám.

Můj hrob je tak osamělý,
už zemřely ty růže, co klidně uvadaly.
Mramor je tak krásný,
ale náhrobek prázdný...
Prázdný jako má duše,
samota mě dostala jak náhlá střela z kuše...
Jen pár zlatými čarami,
skví se tam nápis skládaný.
"V této noci se tak krásně sní,
ale smrt dřív snad přišla a její slova nocí zní:
'Ona tolik o smrti snila,
ale zlá samota ji usmrtila.' "
Autor Autumn leaf, 10.03.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí