Po ránu.

Po ránu.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Kus z mého osobního deníku. Kamarádi, kdo vstává rád?

Po ránu. Po ránu.
V županu. V županu.

Jen se ohlédnu.
Jen se ohlédnu.

Zabalím se. Poválím se.
Lehce nevstanu.

Po ránu. Po ránu.
Dávám pozor na hlavu.
Vyhýbám se průvanu.

Po ránu. Po ránu.
Držím se na stranu.
Ať facku nedostanu.

Den jako den.
Špatně obalen.

Jsem tu a jsem. Jsem tu a jsem.
Nemávám žádným praporem.
Jsem zticha. Jsem zticha.
I když duše občas vzlyká
a slova honí bycha.

Přežít další den si tělo zvyká.
A pošlu čtyřlístek pro hodného kluka či holku,
co nezapomněli českou Polku.

Tak zdravím vespolek!
Den je krásný s básní
a to hned!
Autor mkinka, 26.10.2020
Přečteno 143x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Tomcat, Psavec, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí