Didakťák

Didakťák

Už jsem právě ve čtvrťáku,

jezdím do školy ve svém sporťáku.

Učitelé jsou pro nás autorita, 

v květnu nás čeká maturita.

 

Didakťáky, to bývají nesmysly,

jsem zvědavý, co letos zase vymyslí.

V životě nám to k ničemu nebude,

tak proč se ty hloupé předměty učíme ?

 

Já chci být řemeslník,

tak na co třeba čeština ?

Nejsem žádný knihovník,

kašlu na to, půjdu radši do kina.

Autor Hanys, 29.10.2020
Přečteno 124x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohé potřebovat zřejmě nebudeš, ale věř, že češtinu ano.

29.10.2020 17:43:17 | Donne

To co budeme potřebovat, tak je možná sloh a psaní bez hrubek. Ale určitě nebudu určovat slovní druhy, historismy, atd.

29.10.2020 19:27:07 | Hanys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí