Mikroiluze

Mikroiluze

Anotace: V severním Norsku, zima 2019.

Vzdálená světla
Rozdmýchávají mikroiluze naděje
Které se třpytí v nekonečné mlze a náhle ztrácí svůj tvar
Rozplývají se do nicoty a já se jich snažím zoufale držet
Prsty pročesávají bývalé možnosti
Roztouženě modelují oázy z poddajných fatamorgán
A já se stále dívám jiným směrem

Prázdný, nikoliv tichý

Sladká jistota moci
Světlo vyplní vše, k čemu svolí prostor
Autor Kávový Poutník, 31.10.2020
Přečteno 190x
Tipy 7
Poslední tipující: Já Esther Ruth, její alter ego, Akrij8, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Norsko má svoje kouzlo.

31.10.2020 08:38:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí