*-*Proto je listopad „listopad“

*-*Proto je listopad „listopad“

Anotace: ~~~~~***~~~~~

*******************

~~~~~

Proto je listopad „listopad“

aby s ním do trávy

poslední barevný lístek spad,

třeba ten zlatý z břízy

zima tu bude brzy.

Proto tu máme i 2.listopad

aby nám nikdo ze srdce nevypad.

Na hrobech svíčky zapálíme

kytku i slzičkou ozdobíme.

Proto je listopad „listopadem“

na kašel na rýmu je

čaj s medem,

bílý kůň s Martinem nedorazí

i když už podzim taky mrazí.

To my si Martine počkáme

až v prosinci se sněhu dočkáme.

 ~~~~~

*******************

Autor Květka Š., 31.10.2020
Přečteno 108x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, ARNOKULT, Marten, Vivien, Akrij8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čaj s medem a slivovice.

31.10.2020 18:25:34 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí