Pohádka pro malou pomstu

Pohádka pro malou pomstu

Nikdy tě žádná dívka neuspokojí.

Jsme tvoji vězni lásky a touhy.

Zakrýváš se něžnou zlatou zbrojí.

Stíráš z ní naše krvavé šmouhy.

Tolik nás tu leží v kalužích utrpení.

Srdce prázdné jako váza bez květin.

Hledaly jsme marně na lásku řešení.

Snažily se dotknout tvých končetin.

Jednou se však všechny pomstíme.

Rozpadne se tvoje zlatá zbroj něhy.

Tvoje slabiny pak zjistíme.

Budou se vyprávět o tobě už jen příběhy.
Autor Linna, 31.10.2020
Přečteno 115x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plameň v plamenu na stín se mění
Požár na duši konec vytuší
Zítra mne sfoukneš navždy
Plameň který tě dráždí
Zítra mne vrátíš do tmy
;-)ST

31.10.2020 22:33:07 | Tomcat

tak to je hustý :)

01.11.2020 14:02:35 | Linna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí