Chtěla bych umět vrátit čas

Chtěla bych umět vrátit čas

Anotace: no coment

Vzpomínky mi hlavou plynou,
až kapky krve na zem padnou.
Vzpomínky hlavou mi proletí,
jak ti ptáci prokletí.

Chtěla bych umět vrátit čas,
aby můj princ stál vedle mě zas.
Jeho slova byly lék
na vše, co mi kdo řek.

Jeho slova těšily,
ale jednou ranily.
Ranily srdce mé nezletilé,
ranily myšlenky mé pošetilé.

V hlavě mi víří otázky,
zatímco srdce po něm háže oblázky.
A přesto jej miluje,
i když on ho zraňuje.
Autor verushka, 10.03.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí